5 Tips about verificare istoric auto You Can Use Today

Printre altele, aceste cunoștințe se dovedesc utile pentru un potențial cumpărător, deoarece îi allow să știe cât de mult interes a existat pentru un anumit vehicul. Un număr de verificări din diferite locații poate indica faptul că a existat o schimbare frecventă a proprietarului sau că proprietarul a încercat fileără succes să îl vândă de mult timp.

Probabil ai auzit despre verificare istoric auto, vin decoder, verificare km reali etc. Trebuie sa tii cont ca, on the whole, vanzatorii de mașini next-hand de multe ori nu doresc să dezvăluie cumpărătorilor aspecte importante care tin de istoricul masinii. VERIFICA ISTORIC AUTO ACUM! De exemplu, conform statisticilor, intre 30% si 50% dintre masinile second hand sunt vandute dupa falsificarea kilometrajului.

Secțiunea Istoricul vehiculului conține un raport concis despre informațiile istorice ale unui vehicul. Este prezentată într-un mod sintetic sub forma unei cronologii clare care arată evenimente cronologice împreună cu date și fapte adnotate din istoricul vehiculului.

Aceasta aplicatie este considerata utila pentru detinatorul sau viitorul proprietar al unui vehicul, deoarece ii ofera posibilitatea de a verifica autenticitatea kilometrajului raportat.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web page-ul Internet la nevoile dvs.

one. Verificare istoric daune: Raportul analizeaza daca masina a fost implicata in accidente sau alte daune semnificative. Aceasta iti ofera o perspectiva asupra starii generale a vehiculului si te ajuta sa eviti masinile cu istoricul defectuos.

3. CarVertical – Aceasta aplicatie utilizeaza tehnologia blockchain pentru a-ti furniza informatii one hundred% verificate despre istoricul unui vehicul. Poti verifica daca masina a fost implicata in accidente, cati kilometri a parcurs si daca exista vreun riscul de frauda legat de vehicul.

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea speedyă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul second-hand.

Pe lângă importatorii independenți există jucători pe piață sub forma unor companii (dealeri) treatment importa masini la comandă sau completează stocurile cu masini populare precum modele ale grupului VAG.

Dupa ce introduci codul VIN, sistemul va cauta datele referitoare la respectivul vehicul si iti va oferi acces la informatii precum istoricul daunelor, revizii efectuate, kilometraj genuine, si multe altele.

Daca vrei sa afli informatii despre istoricul daunelor, verificarea istoricului auto sau sa vezi cati kilometri reali a parcurs un vehicul, aplicatia RAR este solutia perfecta. Datele obtinute prin aceasta aplicatie sunt verificate si actualizate in baza de date a Registrului Auto Roman.

VIN este alcatuit dintr-o combinatie specifica de cifre si litere si poate varia in lungime. Fiecare caracter din serie are un anumit inteles si ofera informatii despre vehiculul in sine. De exemplu, primele trei cifre pot indica tara in care a fost fabricat vehiculul, iar urmatoarele cinci cifre pot reflecta configuratia specifica a vehiculului, cum ar fi motorul si transmisia.

Raportul privind istoricul masinii oferit de Carvertical.com este site web un instrument valoros pentru orice detinator sau posibil cumparator de masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *